Vorig jaar is er met jongeren uit Dorst, hun ouders en betrokken inwoners gesproken over een ontmoetingsplek voor de jeugd in Dorst. Jongeren in Dorst hebben behoefte aan een plek waar zij elkaar kunnen ontmoeten. Zo’n plek is er momenteel niet in Dorst maar het oog is nu gevallen op een plekje aan de Gen. Mazcekstraat.

Met  deze bewonersbrief zijn de omwonenden door de gemeente op de hoogte gebracht van de geplande ontwikkelingen. Ook deze brief, gericht op de jongeren in Dorst, is door de gemeente verspreid. Er is dus nog ruimte voor inbreng in de plannen door de jeugd zelf.

De beide foto’s bovenaan dit bericht zijn ter illustratie. Dit zijn voorbeelden, de definitieve uitvoering kan er best wel anders uit gaan zien.

Inloopavond op 27 februari
Heeft u vragen, bent u enthousiast of heeft u zorgen die u graag wilt bespreken? Kom dan naar de inloopavond op 27 februari in De Klip, van 19.00 tot 20.30 uur. Tijdens de inloopavond zijn de wijkmakelaar, de wijkwethouder, de collegas van handhaving, de politie en de jongerenwerker aanwezig. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.