Hallo Dorstenaren, ik ben uw nieuwe wijkagent.!

Mijn naam is Daphne van den Beuken, ik ben 40 jaar oud en inmiddels ruim 20 jaar werkzaam bij de politie. Ik ben wijkagent geweest in Made, heb bij de recherche gewerkt en ben nu weer terug in de wijk. Ik vervang wijkagent Erik van der Velden, die naar een andere wijk is gegaan.

Ik heb veel ervaring in het samenwerken met andere ketenpartners, zoals de gemeente, GGZ, GGD, Veilig Thuis, Novadic Kentron enzovoorts. Dit zijn (wellicht) niet alleen voor u, maar ook voor mij, als wijkagent, belangrijke ‘partners’ in de wijk. Als wijkagent ben ik immers het eerste aanspreekpunt voor wijkzaken binnen de politie, maar ben ik zeker niet degene die al die problemen alleen kan oplossen. Ik werk binnen de politie nauw samen met andere collega’s uit het basisteam en ook met hen kunt u in contact komen als u de politie nodig heeft.

Als aanspreekpunt voor Dorst vanuit de politie, vind ik het belangrijk om met u in gesprek te kunnen gaan. Om die reden zet ik het eerder opgezette wijkspreekuur graag voort. Ik doe dat uiteraard samen met Ismet Savma en Hans Kortz, handhavers (boa) van de gemeente Oosterhout. Zodra de data bekend zijn, laten wij ik u dat uiteraard weten.

U kunt mij bereiken via 0900-8844, via het contactformulier op www.politie.nl/mijn-buurt (postcode invoeren en op uw wijkagent klikken) en op social media via Twitter @wa_oosterhout_z